Kies het domein waar in jij het meest geïnteresseerd bent:

Boeken & tools

We delen onze kennis graag via onze boeken, praktijktools en rekentools. Heb jij in de praktijk veel te maken met wet- en regelgeving, bijvoorbeeld als Wmo consulent, uitkeringsadministrateur, vergunningverlener of planoloog? Dan maken ze jouw werk een stuk makkelijker. Klik op de buttons om ons aanbod te  bekijken en download onze tools direct!

 

Traineeships Sociaal Domein

Advies

Op zoek naar advies? Bekijk hier welke oplossingen wij aanbieden óf lees meer over de projecten van onze adviseurs. Klik op de button om alle oplossingen en projecten te bekijken.

Beschermd Thuis vooral inzetten aan de voorkant

Advies

In 2015 heeft de VNG de Commissie Toekomst Beschermd Wonen opdracht gegeven een advies uit te brengen over de toekomst van het beschermd wonen. Voorzitter van die commissie was Erik Dannenberg. Momenteel is hij voorzitter...

Bekijk
Beschermd Thuis vooral inzetten aan de voorkant

De Binnenvest wint met Wyzer alle aanbestedingen

Advies

Stichting De Binnenvest schakelde Wyzer in voor advies en ondersteuning bij aanbestedingsprocedures in het kader van de decentralisatie van maatschappelijke zorg. En met succes! Lees hoe Paul Kuyper de samenwerking heeft ervaren.

Bekijk
De Binnenvest wint met Wyzer alle aanbestedingen

Samen leren en ontwikkelen in de zorg

Advies

Een coach om jou te helpen je collega’s te coachen. Soms is dat heel fijn. Via een programma van Vilans helpt Danja van der Meer het regieteam van de locatie Rehoboth - WZU Veluwe om...

Bekijk
Samen leren en ontwikkelen in de zorg

Wil jij werken voor gemeente & (lokale) overheid en ben je nog niet uitgeleerd? Bekijk dan onze traineeships. Met meer dan 30 jaar ervaring én onze eigen academie helpen wij jou aan een perfecte start van jouw loopbaan of nieuwe functie!

Het aansturen van een team

Traineeship

Traineeships Sociaal Domein

Ben jij op zoek naar een baan waar jij jouw kennis over het Sociaal Domein kan verbreden en waar je de theorie direct kan uitvoeren in de praktijk? Bekijk dan onze traineeships!

Bekijk traineeships
wmo consulent

Traineeship

Traineeships Ruimtelijk Domein

Ben jij op zoek naar een baan waar jij jouw kennis over het Ruimtelijk Domein kan verbreden en waar je de theorie direct kan uitvoeren in de praktijk? Bekijk dan onze traineeships!

Bekijk traineeships
Solliciteren inkomensconsulent

Traineeship

Traineeship Communicatie

Wil jij werken binnen het hart van een gemeente? Ben jij een talent op het gebied van Communicatie én wil jij jezelf nog verder ontwikkelen? bekijk dan ons traineeship communicatie, de perfécte start van jouw loopbaan!

Bekijk traineeship

Vacatures

Wil jij jouw kennis en kunde ook binnen Wyzer gebruiken? Bekijk dan onze vacatures en wellicht staat jouw kennis binnenkort ook op deze pagina!

Publiekszaken

Onderzoeker Huiselijk geweld en Kindermishandeling

 • Regio Zuid-Holland
 • 28 – 36 uur
 • Medior & senior
 • HBO & WO
Toon vacature

Publiekszaken

Jeugdconsulent

 • Regio Zuid-Holland
 • 32 – 36 uur
 • Medior
 • HBO
Toon vacature

Publiekszaken

Gedragswetenschapper

 • Regio Zuid-Holland
 • 24 – 36 uur
 • Medior & junior & senior
 • WO
Toon vacature
 • Over Wyzer
 • Mensen
 • Projecten
 • Kennis

Over Wyzer

Bij Wyzer werken we aan sterke publieke dienstverlening van de (lokale) overheid. Dat doen we altijd met positieve energie en kennis van zaken. Vanuit de ambitie om van betekenis te zijn pakken 1.600 gedreven collega’s uiteenlopende vraagstukken in de publieke sector aan. Elke dag zetten we een stap vooruit, zodat we ieder individu én onze samenleving als geheel vooruitbrengen. Zo maken we verschil en bouwen we aan sterke publieke dienstverlening.

Lees meer
Over-Wyzer

Mensen

Onze wortels liggen in de publieke dienstverlening van de (lokale) overheid. Dankzij onze bevlogen medewerkers die intensief betrokken zijn bij maatschappelijke vraagstukken – en door de jarenlange ervaring – begrijpen we wat opdrachtgevers nodig hebben. Vanuit ieders expertise brengen we de best passende medewerkers naar de juiste plek. We delen kennis, geven richting en werken met vertrouwen aan resultaat. Door heel Nederland bouwen onze (young) professionals, ervaren projectmanagers en strategisch adviseurs aan een stevig fundament in het werkveld.

Lees meer
Mensen

Projecten

Bij Wyzer werken we aan langdurige relaties. Met vertrouwde gezichten delen we kennis, ervaring en inzichten. Bij wisselende opdrachtgevers werken we steeds weer aan relevante projecten, nieuwe ideeën en bouwen we aan onze relaties. Dat is onze kracht. Dit doen we via onze medewerkers, in onze adviezen en de projecten voor gemeenten, provincies, ministeries en uitvoeringsorganisaties in het Sociaal Domein, Jeugd & Zorg, Ruimte en Bedrijfsvoering. Het maakt ons hét meest specialistische project- en adviesbureau voor de overheid!

Lees meer
Projectondersteuner

Kennis

Vanuit onze ambitie om van betekenis te zijn willen we iets toevoegen voor onze opdrachtgevers, collega’s en de samenleving. Iedere dag weer dagen medewerkers elkaar en opdrachtgevers uit. Met positieve energie en kennis van zaken zetten we steeds een extra stap vooruit. Dankzij onze kennis en expertise hebben we altijd een passend antwoord, maken we verschil in sterke publieke dienstverlening en worden we samen wijzer!

Lees meer