Kies het domein waar in jij het meest geïnteresseerd bent:

Boeken & tools

We delen onze kennis graag via onze boeken, praktijktools en rekentools. Heb jij in de praktijk veel te maken met wet- en regelgeving, bijvoorbeeld als Wmo consulent, uitkeringsadministrateur, vergunningverlener of planoloog? Dan maken ze jouw werk een stuk makkelijker. Klik op de buttons om ons aanbod te  bekijken en download onze tools direct!

 

Traineeships Sociaal Domein

Kennis

Op zoek naar kennis? Lees hier onze laatste kennisartikelen of lees het laatste Wyzer nieuws. Klik op de button om alle artikelen te bekijken.

Advies

Op zoek naar advies? Bekijk hier welke oplossingen wij aanbieden óf lees meer over de projecten van onze adviseurs. Klik op de button om alle oplossingen en projecten te bekijken.

De week van een trainee adviseur sociaal domein

Advies

Als trainee bij Wyzer neemt Mieke Reijersen een kijkje in de keuken bij verschillende functies, thema's en gemeenten. Daardoor staan er iedere week weer een hoop afwisselende taken in haar agenda.

Bekijk
De week van een trainee adviseur sociaal domein

Blog adviseur Jenny Chung

Advies

Na vier jaar als coördinator Wmo in de gemeente Assen is Jenny Chung bij Wyzer als beleidsadviseur begonnen in de gemeente Aa en Hunze. In vijf delen neemt ze je mee in haar ontdekkingstocht als...

Bekijk
Blog adviseur Jenny Chung

Werken als adviseur bij Wyzer: Daan aan het woord

Advies

Daan werkt als adviseur bij Wyzer aan verschillende opdrachten en projecten voor de (lokale) overheid. Hij vertelt je meer over zijn 'dubbelrol' als adviseur en managing consultant bij Wyzer én wat het werken bij Wyzer...

Bekijk
Werken als adviseur bij Wyzer: Daan aan het woord

Wil jij werken voor gemeente & (lokale) overheid en ben je nog niet uitgeleerd? Bekijk dan onze traineeships. Met meer dan 30 jaar ervaring én onze eigen academie helpen wij jou aan een perfecte start van jouw loopbaan of nieuwe functie!

Het aansturen van een team

Traineeship

Traineeships Sociaal Domein

Ben jij op zoek naar een baan waar jij jouw kennis over het Sociaal Domein kan verbreden en waar je de theorie direct kan uitvoeren in de praktijk? Bekijk dan onze traineeships!

Bekijk traineeships
wmo consulent

Traineeship

Traineeships Ruimtelijk Domein

Ben jij op zoek naar een baan waar jij jouw kennis over het Ruimtelijk Domein kan verbreden en waar je de theorie direct kan uitvoeren in de praktijk? Bekijk dan onze traineeships!

Bekijk traineeships
Solliciteren inkomensconsulent

Traineeship

Traineeship Communicatie

Wil jij werken binnen het hart van een gemeente? Ben jij een talent op het gebied van Communicatie én wil jij jezelf nog verder ontwikkelen? bekijk dan ons traineeship communicatie, de perfécte start van jouw loopbaan!

Bekijk traineeship

Vacatures

Wil jij jouw kennis en kunde ook binnen Wyzer gebruiken? Bekijk dan onze vacatures en wellicht staat jouw kennis binnenkort ook op deze pagina!

Ruimtelijk Domein

Junior Programmamanager

 • Regio Groningen & Friesland & Drenthe & Overijssel & Gelderland & Flevoland & Noord-Holland & Noord-Brabant & Zuid-Holland & Utrecht
 • 32 – 36 uur
 • Senior
 • HBO & WO
Toon vacature

Ruimtelijk Domein

Programmamanager

 • Regio Friesland & Gelderland & Groningen & Drenthe & Overijssel & Utrecht & Noord-Brabant & Noord-Holland & Zuid-Holland & Flevoland
 • 32 – 36 uur
 • Senior
 • HBO & WO
Toon vacature

Sociaal Domein

Administratief medewerker jeugd wmo

 • Regio Utrecht & Gelderland
 • 28 – 36 uur
 • Trainee & junior
 • MBO & HBO
Toon vacature
 • Over Wyzer
 • Mensen
 • Projecten
 • Kennis

Over Wyzer

Bij Wyzer werken we aan sterke publieke dienstverlening van de (lokale) overheid. Dat doen we altijd met positieve energie en kennis van zaken. Vanuit de ambitie om van betekenis te zijn pakken 1.600 gedreven collega’s uiteenlopende vraagstukken in de publieke sector aan. Elke dag zetten we een stap vooruit, zodat we ieder individu én onze samenleving als geheel vooruitbrengen. Zo maken we verschil en bouwen we aan sterke publieke dienstverlening.

Lees meer
Over-Wyzer

Mensen

Onze wortels liggen in de publieke dienstverlening van de (lokale) overheid. Dankzij onze bevlogen medewerkers die intensief betrokken zijn bij maatschappelijke vraagstukken – en door de jarenlange ervaring – begrijpen we wat opdrachtgevers nodig hebben. Vanuit ieders expertise brengen we de best passende medewerkers naar de juiste plek. We delen kennis, geven richting en werken met vertrouwen aan resultaat. Door heel Nederland bouwen onze (young) professionals, ervaren projectmanagers en strategisch adviseurs aan een stevig fundament in het werkveld.

Lees meer
Mensen

Projecten

Bij Wyzer werken we aan langdurige relaties. Met vertrouwde gezichten delen we kennis, ervaring en inzichten. Bij wisselende opdrachtgevers werken we steeds weer aan relevante projecten, nieuwe ideeën en bouwen we aan onze relaties. Dat is onze kracht. Dit doen we via onze medewerkers, in onze adviezen en de projecten voor gemeenten, provincies, ministeries en uitvoeringsorganisaties in het Sociaal Domein, Jeugd & Zorg, Ruimte en Bedrijfsvoering. Het maakt ons hét meest specialistische project- en adviesbureau voor de overheid!

Lees meer
Projectondersteuner

Kennis

Vanuit onze ambitie om van betekenis te zijn willen we iets toevoegen voor onze opdrachtgevers, collega’s en de samenleving. Iedere dag weer dagen medewerkers elkaar en opdrachtgevers uit. Met positieve energie en kennis van zaken zetten we steeds een extra stap vooruit. Dankzij onze kennis en expertise hebben we altijd een passend antwoord, maken we verschil in sterke publieke dienstverlening en worden we samen wijzer!

Lees meer