Kies het domein waar in jij het meest geïnteresseerd bent

Boeken & tools

We delen onze kennis graag via onze boeken, praktijktools en rekentools. Heb jij in de praktijk veel te maken met wet- en regelgeving, bijvoorbeeld als Wmo consulent, uitkeringsadministrateur, vergunningverlener of planoloog? Dan maken ze jouw werk een stuk makkelijker. Klik op de buttons om ons aanbod te  bekijken en download onze tools direct!

 

Traineeships Sociaal Domein

Wil jij werken voor gemeente & (lokale) overheid en ben je nog niet uitgeleerd? Bekijk dan onze traineeships. Met meer dan 30 jaar ervaring én onze eigen academie helpen wij jou aan een perfecte start van jouw loopbaan of nieuwe functie!

Het aansturen van een team

Traineeship

Traineeships Sociaal Domein

Ben jij op zoek naar een baan waar jij jouw kennis over het Sociaal Domein kan verbreden en waar je de theorie direct kan uitvoeren in de praktijk? Bekijk dan onze traineeships!

wmo consulent

Traineeship

Traineeships Ruimtelijk Domein

Ben jij op zoek naar een baan waar jij jouw kennis over het Ruimtelijk Domein kan verbreden en waar je de theorie direct kan uitvoeren in de praktijk? Bekijk dan onze traineeships!

Solliciteren inkomensconsulent

Traineeship

Traineeship HR adviseur

Sta jij aan de start van je carrière of wil jij een nieuwe uitdaging aangaan? Dan is het traineeship HR een aanrader! Tijdens het traineeship ontwikkel jij jezelf tot een professional op het gebied van HR.

  • Over Wyzer
  • Mensen
  • Projecten
  • Kennis

Over Wyzer

Bij Wyzer werken we aan sterke publieke dienstverlening van de (lokale) overheid. Dat doen we altijd met positieve energie en kennis van zaken. Vanuit de ambitie om van betekenis te zijn pakken 1.600 gedreven collega’s uiteenlopende vraagstukken in de publieke sector aan. Elke dag zetten we een stap vooruit, zodat we ieder individu én onze samenleving als geheel vooruitbrengen. Zo maken we verschil en bouwen we aan sterke publieke dienstverlening.

lees meer
Over-Wyzer

Mensen

Onze wortels liggen in de publieke dienstverlening van de (lokale) overheid. Dankzij onze bevlogen medewerkers die intensief betrokken zijn bij maatschappelijke vraagstukken – en door de jarenlange ervaring – begrijpen we wat opdrachtgevers nodig hebben. Vanuit ieders expertise brengen we de best passende medewerkers naar de juiste plek. We delen kennis, geven richting en werken met vertrouwen aan resultaat. Door heel Nederland bouwen onze (young) professionals, ervaren projectmanagers en strategisch adviseurs aan een stevig fundament in het werkveld.

lees meer
Mensen

Projecten

Bij Wyzer werken we aan langdurige relaties. Met vertrouwde gezichten delen we kennis, ervaring en inzichten. Bij wisselende opdrachtgevers werken we steeds weer aan relevante projecten, nieuwe ideeën en bouwen we aan onze relaties. Dat is onze kracht. Dit doen we via onze medewerkers, in onze adviezen en de projecten voor gemeenten, provincies, ministeries en uitvoeringsorganisaties in het Sociaal Domein, Jeugd & Zorg, Ruimte en Bedrijfsvoering. Het maakt ons hét meest specialistische project- en adviesbureau voor de overheid!

lees meer
Projectondersteuner

Kennis

Vanuit onze ambitie om van betekenis te zijn willen we iets toevoegen voor onze opdrachtgevers, collega’s en de samenleving. Iedere dag weer dagen medewerkers elkaar en opdrachtgevers uit. Met positieve energie en kennis van zaken zetten we steeds een extra stap vooruit. Dankzij onze kennis en expertise hebben we altijd een passend antwoord, maken we verschil in sterke publieke dienstverlening en worden we samen wijzer!

lees meer