Vanaf nu maken wij morgen

Bij Wyzer werken we aan actuele publieke vraagstukken voor de (lokale) overheid. De wereld van opdrachtgevers is onze wereld. We staan dichtbij onze opdrachtgevers en werken in de diepte, breedte en overstijgend. We zijn kritisch maar toegankelijk en investeren in langdurige relaties met opdrachtgevers en collega’s. Vanuit aandacht werken we samen en helpen we elkaar vooruit. Vanuit aandacht hebben we plezier en bieden we een passend antwoord dat zorgt voor nog sterkere publieke dienstverlening.

Wie wij zijn

Wij zijn Wyzer. Vanuit verantwoord marktleiderschap staan wij al ruim 30 jaar voor een sterke publieke dienstverlening die goed is voor iedereen. Voor mensen, organisaties en de samenleving als geheel. Met kennis, richting en resultaat. We hebben hart voor publieke dienstverlening en werken met positieve energie aan de vraagstukken van vandaag en morgen. Dat doen we dichtbij en samen met onze opdrachtgevers. Onze actuele kennis en inzichten delen we dan ook graag, zodat we met elkaar resultaat behalen die van toegevoegde waarde zijn en blijven.

Wyzer komt voort uit Langhenkel-Talenter, welke op haar beurt een fusie was tussen Talenter en De Langhenkel Groep. Deze twee sterke bedrijven bundelden in 2019 hun krachten waarmee zij niet alleen de grootste maar ook de meest kennisgedreven partner voor lokale overheden werd. Een ideale combinatie voor zowel onze medewerkers als voor onze opdrachtgevers. Na een flinke groei en doorontwikkeling werd het in 2021 tijd voor een frisse uitstraling en een nieuwe (kortere) naam. Sinds 2021 gaat Langhenkel-Talenter verder als Wyzer.

Wyzer is van betekenis voor opdrachtgevers en medewerkers doordat wij als moderne organisatie blijven investeren in onze mensen. Zo bieden we iedere keer weer vakmanschap en mensgericht werkgeverschap. Elke dag zetten we met elkaar een stap vooruit, zodat we morgen weer beter zijn dan vandaag!

Wat wij belangrijk vinden

Bij Wyzer werken ruim 1.500 gedreven collega’s aan de toekomst van Nederland. Dit doen we vanuit de waarden Dichtbij, Inzicht, Wendbaar en Resultaat. Daar geven we op de volgende manier invulling aan:

Dichtbij

Bij Wyzer werken we altijd dicht bij onze opdrachtgevers: hun wereld is onze wereld. We weten wat er speelt en wat er aandacht nodig heeft. We zijn kritisch, toegankelijk en gaan langdurige relaties aan met onze opdrachtgevers en collega’s. Vanuit aandacht hebben we plezier, werken we samen en helpen we elkaar vooruit. Zodat iedereen dichtbij zichzelf blijft en de ruimte krijgt om op zijn best te zijn. Of je nou een opdrachtgever of collega bent, bij ons voel je je thuis.

Inzicht

Wij houden van actuele publieke vraagstukken en daar werken we – binnen alle domeinen – aan bij alle publieke dienstverleners. Dat doen we in de diepte, breedte én overstijgend. Hiermee brengen we onze werelden samen en doen we kennis en inzichten op die we graag delen. Dat is goed voor onze collega’s, goed voor onze opdrachtgevers en nog beter voor de samenleving. Zo voegen wij echt waarde toe.

Wendbaar

Nieuwe omgevingen, veranderende wetgeving, andere werkwijzen: in dynamiek zijn we in ons element. We houden van dynamiek en beweging. Het brengt ons van vandaag naar morgen. Het zorgt ervoor dat we altijd klaar staan om in te spelen op nieuwe omstandigheden. Doordat we als eerste veranderingen signaleren en met gevoel voor het bestaande kiezen, bepalen we met onze opdrachtgevers samen de juiste richting.

Resultaat

Bij Wyzer leveren we resultaat voor mensen. We zijn intrinsiek gemotiveerd om iets toe te voegen en verschil te maken. We denken en doen, we dagen uit en nemen mee. Dat doen we voor onze opdrachtgevers, collega’s en voor een sterke samenleving. Voor resultaten die nog lang nadat onze klus geklaard is, tastbaar zijn.

Naast bovenstaande kernwaarden, hechten wij veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo zijn duurzaamheid, diversiteit en inclusiviteit een prominent onderdeel van onze bedrijfsvoering. Wil je daar meer over weten, klik dan hier.

Waar wij goed in zijn

Mensen. Projecten. Kennis. Denken en doen. Altijd in combinatie. We werken in uiteenlopende domeinen en publieke organisaties – lokaal en landelijk. Altijd op zoek naar samenhang. Wat ons inzicht en kennis geeft, delen we met onze eigen mensen én opdrachtgevers. In de vorm van advies, met de inzet van specialisten én in de opleidingen en trainingen van onze Academie. Zo worden we morgen allemaal wijzer dan vandaag.

Mensen

Onze wortels liggen in de publieke dienstverlening van de (lokale) overheid. Dankzij onze bevlogen medewerkers die intensief betrokken zijn bij maatschappelijke vraagstukken – en door de jarenlange ervaring – begrijpen we wat opdrachtgevers nodig hebben. Dankzij ieders expertise brengen we de best passende medewerkers naar de juiste plek. We delen kennis, geven richting en werken met vertrouwen aan resultaat. Door heel Nederland bouwen onze (young) professionals, ervaren projectmanagers en strategisch adviseurs aan een stevig fundament in het werkveld.

Projecten

Bij Wyzer werken we aan langdurige relaties. Met vertrouwde gezichten delen we kennis, ervaring en inzichten. Bij wisselende opdrachtgevers werken we steeds weer aan relevante projecten, nieuwe ideeën en bouwen we aan onze relaties. Dat is onze kracht. Dit doen we via onze medewerkers, in onze adviezen en de projecten voor gemeenten, provincies, ministeries en uitvoeringsorganisaties in het Sociaal Domein, Jeugd & Zorg, Ruimte en Bedrijfsvoering. Het maakt ons hét meest specialistische project- en adviesbureau voor de overheid!

Kennis

Vanuit onze ambitie om van betekenis te zijn willen we iets toevoegen voor onze opdrachtgevers, collega’s en de samenleving. Iedere dag weer dagen medewerkers elkaar en opdrachtgevers uit. Met positieve energie en kennis van zaken zetten we steeds een extra stap vooruit. Dankzij onze kennis en expertise hebben we altijd een passend antwoord, maken we verschil in sterke publieke dienstverlening en worden we samen wijzer!

Onze partners

Newpublic versterkt op landelijke schaal gemeenten en overheden met jong talent. Wij bieden een uitgebreid en uniek traineeprogramma waarmee we hen de bagage meegeven om veranderingen in gang te kunnen zetten bij overheidsorganisaties.

Specialist voor afdelingen Publiekszaken in de publieke Sector.

Verder zet zich in voor het bieden van hoogwaardige dienstverlening op het gebied van financiële zorgverlening, en streeft naar een positieve impact op de levens van cliënten en de gemeente waarin ze actief zijn.

Landelijk opererend specialist met uitgebreide kennis van wet- en regelgeving op het gebied van inkomen, arbeid, inburgering, welzijn en participatie.

Draagt bij aan kracht van organisaties op het gebied van functiewaardering, compensation & benefits, outplacement, interim HR en reorganisaties.

Adviseert en ontwikkelt strategieën voor communicatie en reputatie en voert zet uit. Tot de klus geklaard is! Voor zowel overheid als bedrijfsleven.

Interim en projectmatige oplossingen binnen de kernactiviteiten van de financiele dienstverlening. Laagdrempelig, ervaren en met de mens centraal.

Eén groep, van sterke bedrijven, met elk zijn eigen expertise. Werkend onder de ambitieuze vleugels van Cohedron, een holding die verbindt, vernieuwt en ondersteunt. Vol business-initiatief en slagkracht. Samen zijn wij Cohedron.