Traineeships Sociaal domein

Wil jij echt iets betekenen voor inwoners van gemeenten? Mensen direct helpen bij hun hulpvraag of het nu gaat over zorg, werk, inkomen of gezin? Dan is werken in het sociaal domein echt iets voor jou! Met meer dan 30 jaar ervaring binnen het Sociaal Domein biedt Wyzer jou de kans om jezelf te ontwikkelen en ervaring op te doen bij diverse gemeenten.

Interesse? Klik dan op de onderstaande button voor ons aanbod!

Traineeships Sociaal Domein

traineeships sociaal domein

Traineeships Ruimtelijk Domein

Wil jij werken aan het Nederland van morgen? De laatste jaren is er vanuit de (gemeentelijke) arbeidsmarkt een toenemende vraag naar medewerkers binnen het Ruimtelijk Domein. Om aan deze vraag te kunnen voldoen heeft Wyzer in samenwerking met de (gemeentelijke) overheid verschillende traineeships opgezet. Met meer dan 30 jaar ervaring is Wyzer dé opleider binnen het Ruimtelijk Domein. Wyzer biedt jou de kans om jezelf te ontwikkelen en ervaring op te doen bij diverse gemeenten.

Interesse? Klik dan op de onderstaande button voor ons aanbod!

Traineeships Ruimtelijk Domein

traineeships ruimtelijk domein

Traineeship HR adviseur

  • Opleidingslocatie Utrecht
  • Startmaand september 2024

Sta jij aan de start van je carrière of wil jij een nieuwe uitdaging aangaan? Dan is het traineeship HR een aanrader! Tijdens het traineeship ontwikkel jij jezelf tot een professional op het gebied van HR.

Heb je interesse? Klik dan op de onderstaande button voor meer informatie!

Klik hier voor meer informatie

traineeship hr

Meer mogelijkheden

Staat jouw traineeship er niet tussen? Of heb jij al de benodigde ervaring? Bekijk dan onze vacaturepagina. Daarnaast kan je ook altijd een open sollicitatie sturen. Wij kijken dan samen met jou wat de mogelijkheden zijn.

 

Onze vacatures   Open solliciteren

wyzer