Werkvelden

Wyzer is marktleider in publieke dienstverlening. We zijn een gewaardeerde en succesvolle partner voor vraagstukken binnen de lokale en landelijke overheid met specialismes binnen het Sociaal Domein, Zorg & Jeugd, Ruimte en Bedrijfsvoering.

Sociaal Domein

Sociaal Domein

Het sociaal domein is constant in beweging. Door continue vernieuwing voegen wij duurzaam waarde toe en zijn we van betekenis.

Zorg & Jeugd

Zorg & Jeugd

Het werkveld Zorg & Jeugd kent vele uitdagingen. Wyzer richt zich op de volle breedte van de Jeugdzorg en GGZ en beschikt over de laatste kennis en de juiste kunde en ervaring binnen dit werkveld.

Ruimte

Ruimte

Voor de ontwikkeling is een goed samenspel tussen de domeinen Ruimte en Sociaal van groot belang. Samen met onze opdrachtgever kiezen we voor de juiste richting.

Bedrijfsvoering

Bedrijfsvoering

In het hart van iedere organisatie vind je Bedrijfsvoering. Moderne bedrijfsvoering vraagt om vakmanschap, flexibiliteit, verfrissende inzichten en nemen we zorgen uit handen. Wyzer begrijpt de lastige opgaven die bij dit werkveld komen kijken.

Vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Bij ons kun je terecht met alle vragen over mensen, projecten en kennis. Of je nou een sollicitant, cursist of een opdrachtgever bent, wij helpen je graag verder.