Incompany aanbod

Vraag hier een vrijblijvende offerte voor uw organisatie, team of afdeling aan. Wij zijn in staat om ons gehele aanbod incompany voor u te organiseren dan wel niet maatwerk te leveren om een passende oplossing te geven voor uw opleidingsvraagstuk.

Participatiewet

Participatiewet

Bekijk opleidingsaanbod
Ruimte & Omgevingswet

Ruimte & Omgevingswet

Bekijk opleidingsaanbod
Trainingen attitude & vaardigheden

Trainingen attitude & vaardigheden

Bekijk opleidingsaanbod
Beroepsopleidingen

Beroepsopleidingen

Bekijk opleidingsaanbod
Schuldhulpverlening

Schuldhulpverlening

Bekijk opleidingsaanbod
Bewindvoering

Bewindvoering

Bekijk opleidingsaanbod
Bestuursrecht & Beleid

Bestuursrecht & Beleid

Bekijk opleidingsaanbod
Publiekszaken

Publiekszaken

Bekijk opleidingsaanbod

Aankomende cursussen

Cursussen die snel bij ons beginnen

 • Opleiding tot Jeugdprofessional

  Opleiding tot Jeugdprofessional

  • 22/08/2022
  • Accreditatie
  Meer informatie
 • Opleiding tot consulent Inkomen

  Opleiding tot consulent Werk en Inkomen

  • 22/08/2022
  • Zwolle
  • Accreditatie
  Meer informatie

Kwaliteit door inhoud en praktijkervaring
Wyzer Academie verzorgt al sinds 1990 opleidingen, cursussen en trainingen op het gebied van werk, inkomen, maatschappelijke ondersteuning, jeugd, zorg, ruimte, milieu en bestuursrecht. Jaarlijks leiden wij zo’n 6.000 mensen op én houden we ze up-to-date door middel van onze online academie, helpdesk en actualiteitencolleges. Naast onze Academie werken er ruim 1.500 collega’s in de volle breedte van de werkvelden Sociaal, Zorg & Jeugd, Ruimte en Bedrijfsvoering. Deze ervaring nemen wij mee in al onze opleidingen en ontwikkeltrajecten waardoor we altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen en de toepassing hiervan in de praktijk. Daarnaast geven wij verschillende handboeken, gratis praktijktools en berekeningsprogramma’s uit.

CEDEO-erkend en CRKBO geregistreerd
Dat onze opleidingen, cursussen en trainingen gewaardeerd worden blijkt uit onze Cedeo-erkenning, een maatstaf voor klanttevredenheid. Het meest recente onderzoek van Cedeo geeft aan dat maar liefst 99,7% van onze klanten zeer tevreden is over onze dienstverlening.
Naast CEDEO erkend zijn wij ook een CRKBO geregisterde instelling. Dit betekent dat wij voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. Wij zijn daarmee ook vrijgesteld van btw ingevolge periodieke audits door het CRKBO.

Incompany
Wij zijn in staat om ons gehele aanbod incompany voor u te verzorgen en hierbij maatwerk te leveren. Zo zorgen wij voor een passendende oplossing voor ieder opleidingsvraagstuk. Geïnteresseerd in een incompany opleiding, training of cursus? Lees dan hier meer over onze incompany’s of boek direct een incompany.

Meer weten?
Ons complete opleidingsaanbod vindt u hier. Voor meer informatie, een nadere kennismaking of een vrijblijvende offerte kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen via 038 – 46 77 200 en academie@wyzer.nl.

 • Over Wyzer
 • Mensen
 • Projecten
 • Kennis

Over Wyzer

Bij Wyzer werken we aan sterke publieke dienstverlening van de (lokale) overheid. Dat doen we altijd met positieve energie en kennis van zaken. Vanuit de ambitie om van betekenis te zijn pakken 1.600 gedreven collega’s uiteenlopende vraagstukken in de publieke sector aan. Elke dag zetten we een stap vooruit, zodat we ieder individu én onze samenleving als geheel vooruitbrengen. Zo maken we verschil en bouwen we aan sterke publieke dienstverlening.

Lees meer
Over-Wyzer

Mensen

Onze wortels liggen in de publieke dienstverlening van de (lokale) overheid. Dankzij onze bevlogen medewerkers die intensief betrokken zijn bij maatschappelijke vraagstukken – en door de jarenlange ervaring – begrijpen we wat opdrachtgevers nodig hebben. Dankzij ieders expertise brengen we de best passende medewerkers naar de juiste plek. We delen kennis, geven richting en werken met vertrouwen aan resultaat. Door heel Nederland bouwen onze (young) professionals, ervaren projectmanagers en strategisch adviseurs aan een stevig fundament in het werkveld.

Lees meer
Mensen

Projecten

Bij Wyzer werken we aan langdurige relaties. Met vertrouwde gezichten delen we kennis, ervaring en inzichten. Bij wisselende opdrachtgevers werken we steeds weer aan relevante projecten, nieuwe ideeën en bouwen we aan onze relaties. Dat is onze kracht. Dit doen we via onze medewerkers, in onze adviezen en de projecten voor gemeenten, provincies, ministeries en uitvoeringsorganisaties in het Sociaal Domein, Jeugd & Zorg, Ruimte en Bedrijfsvoering. Het maakt ons hét meest specialistische project- en adviesbureau voor de overheid!

Lees meer

Kennis

Vanuit onze ambitie om van betekenis te zijn willen we iets toevoegen voor onze opdrachtgevers, collega’s en de samenleving. Iedere dag weer dagen medewerkers elkaar en opdrachtgevers uit. Met positieve energie en kennis van zaken zetten we steeds een extra stap vooruit. Dankzij onze kennis en expertise hebben we altijd een passend antwoord, maken we verschil in sterke publieke dienstverlening en worden we samen wijzer!

Lees meer