Wat spreekt je daarin het meeste aan?

Ik vind het tof dat ik nu totaal iets anders leer kennen. De aanbestedingswet en het bijbehorende proces zijn helemaal nieuw voor mij. Daarin zit voor mij de uitdaging. Daarnaast is de samenwerking met zowel mijn collega’s als teamleiders heel fijn. Dankzij het vele contact met teamleiders weet ik waarmee zij te maken krijgen én hoe ik hen vooruit kan helpen. Dat vind ik het leukste.

Waarom heb je gekozen om te starten als interim junior HR adviseur?

Omdat ik op deze manier snel verschillende dingen kan leren. Ik wil veel kennis en ervaring opdoen in het HR vak en ik denk dat dat niet binnen één organisatie te halen is. Je kunt 10 jaar bij hetzelfde bedrijf zitten maar uiteindelijk heb je dat wel gezien en ben je toe aan een nieuwe uitdaging. Als interimmer begin je na elke opdracht weer aan iets nieuws en dat past heel goed bij mij. Veel kennis en ervaring opdoen, verschillende bedrijven leren kennen, connecties opbouwen en natuurlijk de leuke collega´s!

“Het contact met Wyzer wordt zo warm gehouden.”

Draagt Wyzer of je huidige opdrachtgever daaraan bij? Zo ja, hoe?

Ja, zeker! Wyzer heeft me in de eerste weken bij mijn nieuwe opdracht lekker laten landen. Dat was fijn, omdat ik me daardoor volledig kon richten op mijn opdracht. Nadat ik een paar weken aan de slag was vond er een evaluatiegesprek plaats waarbij we onder andere zijn gaan kijken naar potentiële trainingen. Hierbij werd echt gekeken naar mijn wensen. Naast Wyzer is ook mijn opdrachtgever erg bezig met mijn werkgeluk. Dat is heel bijzonder voor een detacheerder. Ik heb echthet gevoel dat de gemeente ook wil bijdragen aan mijn ontwikkeling. Ze houden mijn proces goed in de gaten en bieden zo nodig hulp.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Ben jij na het lezen van Chianne zijn interview overtuigd of nieuwsgierig naar jouw kansen binnen Wyzer? Bekijk dan onze vacatures en traineeships.

Wij helpen jou graag met jouw loopbaan! Of het nou je eerste stappen zijn binnen de (lokale) overheid of dat je op zoek bent naar de volgende stap. Wij zijn er voor iedere stap van jouw carrière!

Relevant aanbod

trainee hr in focus

Cursus

Basiscursus APV, evenementen & bijzondere wetten

Na afloop van deze 3 daagse cursus: de deelnemer weet wat de APV is en en kent de VNG basis definitie van evenement; de deelnemer kent de relevante vergunningsproducten en/of...

Bekijk cursus

Interviews

De impact van Meryam: ‘Met duidelijke taal kun je mensen echt betrekken’

Als je voor een gemeente werkt, dan werk je voor haar burgers. Dat snapt Meryam als geen ander. Als interim communicatieadviseur probeert de 27-jarige zoveel mogelijk inwoners te betrekken bij...

Bekijk interview

Interviews

Roos over haar keuze voor het Traineeship HR

Roos vertelt meer over haar keuze voor het traineeship HR, waarom kiest ze voor een traineeship én waarom voor Wyzer? Je leest het hier!

Bekijk interview