Alle opleidingen die Wyzer Academie aanbiedt, zijn ook geheel op maat mogelijk. Bij gemeente Purmerend verzorgde de Wyzer Academie een maatwerkopleiding ‘Consulent Werk & Inkomen’. Het programma kwam geheel in samenwerking met de gemeente tot stand. We vroegen Marjolein Koersen-Smedes, Coördinator Werk & Inkomen en Jongerenloket naar haar ervaringen.

Eigen talent geheel op maat opleiden?

Wyzer Academie gaat graag met u in gesprek om een opleiding geheel op maat samen te stellen.
Of het nu om nieuwe mensen gaat die de basis moeten leren of ervaren mensen die zich willen verdiepen, wij komen samen met u tot een passende mix van theorie en praktijk. Meer weten? Neem dan contact met ons op via 038 467 72 00 of academie@wyzer.nl.

Relevant aanbod

Cursus

Training gespreksvoering financiële dienstverlening

Na het volgen van deze training ben je bekend met meerdere gespreksvaardigheden en kun je deze op een juiste manier toepassen. Daarnaast heb je gewerkt aan je persoonlijke leerdoelen.

Bekijk cursus

Nieuws & artikelen

Sport en de Brede SPUK

Van 15 tot en met 24 september is de twintigste editie van de Nationale Sportweek. Dat sporten belangrijk is weten we al jaren. De Brede SPUK biedt gemeenten meer mogelijkheden...

Bekijk artikel

Interviews

Hoe Xander de WAMS implementeert bij de gemeente Nissewaard

De WAMS, ben jij er al mee bezig binnen jouw gemeente? Wanneer de Wet Aanpak Meervoudige problematiek Sociaal Domein ingaat is onzeker. De Tweede Kamer verklaarde dit onderwerp als controversieel....

Bekijk interview