Na maanden van voorbereiding mogen wij het eindelijk hardop uitspreken. De nieuwe naam van Langhenkel-Talenter is Wyzer.

Wyzer

Vanuit verantwoord marktleiderschap staan wij voor een sterke publieke dienstverlening die goed is voor iedereen. Voor mensen, organisaties en de samenleving als geheel. Met kennis, richting en resultaat. Wyzer: toekomstmakers voor Nederland.

Wij zijn Wyzer.  Onze 1.000 gedreven collega’s met hart voor de publieke sector, werken aan de vraagstukken van vandaag en morgen. Dichtbij en samen met onze opdrachtgevers. Eigen en soms eigenwijs. Wendbaar in de dynamiek. Met actuele kennis en inzicht die wij graag delen om samen resultaat te realiseren. Wij durven nieuwe richtingen in te slaan die aansluiten bij de vertrouwde.

Mensen. Projecten. Kennis. Denken en doen. Altijd in combinatie. We werken in uiteenlopende domeinen en publieke organisaties – lokaal en landelijk. Altijd op zoek naar samenhang. Wat ons inzicht en kennis geeft, delen we met onze eigen mensen én opdrachtgevers. In de vorm van advies, met de inzet van specialisten én in de opleidingen en trainingen van onze Academie. Zo worden we morgen allemaal wijzer dan vandaag.

De naamswijziging betreft ook onze Academie, deze heet nu Wyzer Academie.

Wij zijn ontzettend trots op onze nieuwe naam, kernwaarden en frisse uitingen. Wil je meer weten bekijk dan vooral onze nieuwe website www.wyzer.nl of neem contact met ons op. Wij vertellen je er graag meer over!