Woensdag: “Ook op woensdagen werk ik vanuit huis. Dat is een goed moment om administratieve zaken aan te pakken, zoals een projectbegroting afsluiten en de bijbehorende facturen inboeken; bij veel gemeenten best een ingewikkeld proces dat natuurlijk nauwkeurig moet gebeuren.”

Donderdag: “Voor mijn werk moet ik ook veel lezen om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen op het gebied van sport en beleid. Daarvoor zijn publicaties van bijvoorbeeld het Mulier Instituut of Kenniscentrum Sport & Bewegen handig. Die nieuwe inzichten kan ik goed gebruiken in het Expertiseteam Sport van Wyzer, waar ik voorzitter van ben. We zijn nu bijvoorbeeld bezig met een sportscan, waarmee we gemeenten actief willen helpen hun sportaanbod beter te laten aansluiten op de behoeften van inwoners.”

Vrijdag: “Vrijdag is mijn vaste dag voor Wyzer, dan ben ik meestal op kantoor in Utrecht. Vaste prik is het wekelijks overleg met de rest van het Expertiseteam Sport, maar ik spreek ook veel andere trainees. Daarnaast is er op vrijdag vaak ruimte voor leuke dingen met je team. Zo hebben mijn collega’s Xander, Damiaan en ik laatst een pub quiz georganiseerd voor ons team. Dat was nog best spannend; de winnende teams zaten qua punten heel dicht bij elkaar!”

Relevant aanbod

Cursus

Integrale samenwerking Jeugd Wmo

We kijken naar de reikwijdte van de Jeugdwet en staan stil bij de afbakening van alle overige wetten binnen het sociaal domein. Denk hierbij aan de Onderwijswet, WMO, Participatie, ZVW,...

Bekijk cursus

Nieuws & artikelen

Hoe laat je de stem van het kind meer horen?

De jeugdhulpverlening draait uiteraard om het kind. Maar wordt dat kind zelf eigenlijk wel goed gehoord? In deze blog beschrijft Wyzer-docent Taco Jansen drie manieren om dat beter te doen.

Bekijk artikel

Nieuws & artikelen

Energiearmoede: hoe staat het er nu voor?

De energiecrisis raakte veel mensen hard de afgelopen winter. Hoewel de winter nu achter ons ligt, is de energiecrisis nog niet voorbij. Nog altijd is het effect van de hoge...

Bekijk artikel

Hoi, ik ben Alma. Kan ik je ergens mee helpen?