Woensdag: “Ook op woensdagen werk ik vanuit huis. Dat is een goed moment om administratieve zaken aan te pakken, zoals een projectbegroting afsluiten en de bijbehorende facturen inboeken; bij veel gemeenten best een ingewikkeld proces dat natuurlijk nauwkeurig moet gebeuren.”

Donderdag: “Voor mijn werk moet ik ook veel lezen om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen op het gebied van sport en beleid. Daarvoor zijn publicaties van bijvoorbeeld het Mulier Instituut of Kenniscentrum Sport & Bewegen handig. Die nieuwe inzichten kan ik goed gebruiken in het Expertiseteam Sport van Wyzer, waar ik voorzitter van ben. We zijn nu bijvoorbeeld bezig met een sportscan, waarmee we gemeenten actief willen helpen hun sportaanbod beter te laten aansluiten op de behoeften van inwoners.”

Vrijdag: “Vrijdag is mijn vaste dag voor Wyzer, dan ben ik meestal op kantoor in Utrecht. Vaste prik is het wekelijks overleg met de rest van het Expertiseteam Sport, maar ik spreek ook veel andere trainees. Daarnaast is er op vrijdag vaak ruimte voor leuke dingen met je team. Zo hebben mijn collega’s Xander, Damiaan en ik laatst een pub quiz georganiseerd voor ons team. Dat was nog best spannend; de winnende teams zaten qua punten heel dicht bij elkaar!”

Relevant aanbod

Cursus

Cursus schuldhulpverlening voor bewindvoerders

Deelnemers beschikken na het volgen van deze training over de basiskennis over schuldhulpverlening in Nederland. Het materiaal bestaat uit een cursusmap.

Bekijk cursus

Blog

Wachtlijsten in de jeugdzorg: houd je hoofd erbij

De wachtlijsten in de jeugdzorg zijn lang. Wat betekent dit voor de jeugdprofessional? Adviseur Ronald ten Cate vertelt hoe je daar als jeugdprofessional mee om kunt gaan.

Bekijk

Advies

Gemeenten aan de slag met IZA/SPUK/GALA

De zorg staat onder druk en moet ook in de toekomst goed, toegankelijk en betaalbaar blijven. Daarom worden er afspraken gemaakt tussen gemeenten, zorgaanbieders en zorgverzekeraars en moet intensiever worden...

Bekijk