Cohedron heeft Bureau Brug, de verbinder tussen specialist en overheid, overgenomen. Dit is de tweede overname die samen met moederorganisatie House of HR tot stand is gekomen. Met de overname van Bureau Brug vergroten we onze positie in de lokale overheid en bij de omgevingsdiensten. De Bruggenbouwers van Bureau Brug werken voornamelijk in Noord- en Zuid- Holland. Door samen te werken met Wyzer kunnen we onze dienstverlening versterken binnen gemeenten en omgevingsdiensten.

Bureau Brug biedt HRM oplossingen voor capaciteitsvraagstukken op verschillende domeinen in de publieke sector. Met een groot netwerk en jarenlange ervaring verbinden zij mensen en organisaties aan elkaar. Vanuit een passie om het verschil te maken en bij te dragen aan een mooier en sterker publiek domein.

Jeroen Ekkel, CEO van Cohedron: “Met de komst van Bureau Brug versterken we onze dienstverlening in een segment waar de uitdagingen groot zijn. We zijn verheugd een bijdrage te kunnen leveren aan gemeenten en omgevingsdiensten en te kunnen werken aan onderwerpen als energietransitie, omgevingswet en woningtekorten. Met deze overname geven we verder invulling aan onze buy-and-build strategie en toekomstvisie. Dankzij de support en effort van House of HR.”

Klaas Jan Kwadijk, Directeur Bureau Brug: “Wij zijn trots op onze overname door Cohedron. Hiermee versterken we onze positionering en kunnen we blijven doen waar we goed in zijn. Het werven, bemiddelen en begeleiden van hoog- opgeleide professionals in het publieke domein. Door ons sterk regionale netwerk in de Randstad te koppelen aan het landelijk netwerk van Cohedron kunnen wij gezamenlijk een nog interessanter palet aan oplossingen bieden voor onze opdrachtgevers. Tim van den Dijssel, adviseur Bureau Brug: ‘Door aansluiting te zoeken met deze ambitieuze organisatie hebben wij direct toegang tot uitstekende opleidingsfaciliteiten waardoor we adequaat kunnen reageren op de steeds snellere veranderingen waarmee onze opdrachtgevers en professionals zich geconfronteerd zien.’ Wij kijken uit naar de samenwerking met onze nieuwe collega’s!”

Karin Berends, Directeur Wyzer: “Wyzer en Bureau Brug gaan elkaar versterken op inhoud, visie, oplossingen en capaciteit. Wij werken aan een sterke publieke dienstverlening die goed is voor iedereen. Voor mensen, organisaties en de samenleving als geheel. Met kennis, richting en resultaat. Samen vormen wij een team, van 1.500 gedreven collega’s, dat uiteenlopende vraagstukken in de publieke sector aanpakt. Met positieve energie en kennis van zaken. Ik zie er heel erg naar uit alle Bruggenbouwers te leren kennen en samen het verschil te maken.”

Relevant aanbod

Cursus

Cursus Algemene Wet Bestuursrecht (Awb) voor toezichthouders

Aan het einde van de cursus ben je op de hoogte van jouw wettelijke bevoegdheden en de laatste juridische actualiteiten die van invloed zijn op het werk als toezichthouder. En...

Bekijk cursus

Nieuws & artikelen

Aanpak Natuurvriendelijk Isoleren van start

"Heel Nederland moet werken aan een soorten managementplan”, schrijft Hugo de Jonge op 22 december. Met het broedseizoen in aantocht betekent dit dat gemeenten die een ontheffing hebben mogen natuurvriendelijk...

Bekijk artikel

Nieuws & artikelen

Transitie naar integraal omgevingsplan gestart

De Omgevingswet is in werking getreden en het lijkt erop dat de eerste weken vrij soepel zijn verlopen. Dit is mooi nieuws en dat geeft moed voor het komende jaar....

Bekijk artikel