Terugkijkend; wat heeft de topsport je gebracht?

“Topsport heeft mij heel veel gebracht. Natuurlijk heb ik er ook veel voor moeten laten, maar ik ben op ontzettend veel mooie plekken geweest in Europa en Amerika, heb veel vrienden gemaakt. En het heeft me leren doorzetten, zelfkritisch en resultaatgericht te zijn. In de sport telt alleen het eindresultaat, daardoor had ik moeite om te genieten van het proces. Dat lukt nu, met hulp van collega’s, steeds beter. En als ik terugdenk aan bijvoorbeeld die prachtige ijsbaan in Collalbo Italië, gelegen tussen de bergen, dan kan ik daar nu wel enorm van genieten.”

Relevant aanbod

Cursus

Verdiepingscursus mentorschap

Na de opleiding kun je de WZD en WVGGZ toepassen als mentor. Je kan een klacht indienen bij de klachtencommissie. Je weet jouw rol bij de WGBO.

Bekijk cursus

Nieuws & artikelen

Hoe laat je de stem van het kind meer horen?

De jeugdhulpverlening draait uiteraard om het kind. Maar wordt dat kind zelf eigenlijk wel goed gehoord? In deze blog beschrijft Wyzer-docent Taco Jansen drie manieren om dat beter te doen.

Bekijk artikel

Advies

De week van een trainee adviseur sociaal domein

Als trainee bij Wyzer neemt Mieke Reijersen een kijkje in de keuken bij verschillende functies, thema's en gemeenten. Daardoor staan er iedere week weer een hoop afwisselende taken in haar...

Bekijk

Hoi, ik ben Alma. Kan ik je ergens mee helpen?