Koplopers maken andere ondernemers weer enthousiast om ook duurzamer te ondernemen. Samen zorgen ze voor een sterke en toekomstbestendige regionale economie en een leefbare samenleving. Inmiddels zijn er meer dan 50 Koploperprojecten uitgevoerd met bijna 500 bedrijven en organisaties.

In deze kennissessie leer je hoe je duurzaam ondernemen kunt stimuleren en versnellen en wat de rol is van de gemeente. Ook kijken we naar hoe de gemeente zelf kan verduurzamen en wat het Koploperproject hierin kan betekenen.

Wil je meekijken op donderdag 12 oktober om 12.00 uur? Meld je dan hieronder aan.


  •  *
  • naam@bedrijf.nl

Relevant aanbod

Cursus

Basiscursus Algemene Wet Bestuursrecht (Awb) voor juristen

Aan het einde van de cursus ben je op de hoogte van de basis van de Awb en weet je waar je de verschillende onderwerpen kan vinden in de Awb....

Bekijk cursus

Kennissessies

Kennissessie duurzame stedelijke transformatie

In 2025 moeten de lidstaten van de EU klimaatneutraal zijn. Hoe gaan we steden, die daarin een belangrijk rol spelen, verduurzamen? Daarover gaat deze kennissessie!

Bekijk

Nieuws & artikelen

Uitvoeringsmiddelen klimaat structureel inzetbaar

Begin oktober werd duidelijk dat gemeenten de middelen van de regeling voor capaciteit decentrale overheden voor klimaat- en energiebeleid (CDOKE) structureel mogen inzetten. Wat betekent dit voor gemeenten?

Bekijk artikel