Draagt Wyzer bij aan je werkgeluk? Zo ja, hoe?

Absoluut! Voordat ik bij Wyzer terecht kwam was ik volledig gefocust op het genereren van inkomen. Ik zat in de bijstand en daar moest en wilde ik zo snel mogelijk uit. Maar toen Wyzer me aannam, werd de focus verbreed en zijn we gaan kijken naar werkgeluk in plaats van alleen maar naar inkomen. Wyzer gaf mij de kans om aan het werk te gaan bij hele toffe, volwaardige opdrachten met ontzettend veel ontwikkelingsmogelijkheden. Dankzij die opdrachten kwam ik erachter dat ik voor de rest van mijn leven in dit vakgebied wil blijven werken.

Benieuwd naar jou mogelijkheden?

Ben jij na het lezen van Bas zijn interview overtuigd of nieuwsgierig naar jouw kansen binnen Wyzer? Bekijk dan onze vacatures en traineeships.

Wij helpen jou graag met jouw loopbaan! Of het nou je eerste stappen zijn binnen de (lokale) overheid of dat je op zoek bent naar de volgende stap. Wij zijn er voor iedere stap van jouw carrière!

 

Traineeships bij Wyzer

Vacatures bij Wyzer

 

Relevant aanbod

Cursus

Training Impactvolle stoornissen bij (jonge) kinderen

Na afloop van deze training beschik je over (praktijkgerichte) kennis en inzicht over impactvolle stoornissen. Kennis over hoe deze stoornissen te herkennen, ze tot stand komen, hoe je hiermee om...

Bekijk cursus

Interviews

De impact van Meryam: ‘Met duidelijke taal kun je mensen echt betrekken’

Als je voor een gemeente werkt, dan werk je voor haar burgers. Dat snapt Meryam als geen ander. Als interim communicatieadviseur probeert de 27-jarige zoveel mogelijk inwoners te betrekken bij...

Bekijk interview

Interviews

Roos over haar keuze voor het Traineeship HR

Roos vertelt meer over haar keuze voor het traineeship HR, waarom kiest ze voor een traineeship én waarom voor Wyzer? Je leest het hier!

Bekijk interview