Draagt Wyzer bij aan je werkgeluk? Zo ja, hoe?

Absoluut! Voordat ik bij Wyzer terecht kwam was ik volledig gefocust op het genereren van inkomen. Ik zat in de bijstand en daar moest en wilde ik zo snel mogelijk uit. Maar toen Wyzer me aannam, werd de focus verbreed en zijn we gaan kijken naar werkgeluk in plaats van alleen maar naar inkomen. Wyzer gaf mij de kans om aan het werk te gaan bij hele toffe, volwaardige opdrachten met ontzettend veel ontwikkelingsmogelijkheden. Dankzij die opdrachten kwam ik erachter dat ik voor de rest van mijn leven in dit vakgebied wil blijven werken.

Benieuwd naar jou mogelijkheden?

Ben jij na het lezen van Bas zijn interview overtuigd of nieuwsgierig naar jouw kansen binnen Wyzer? Bekijk dan onze vacatures en traineeships.

Wij helpen jou graag met jouw loopbaan! Of het nou je eerste stappen zijn binnen de (lokale) overheid of dat je op zoek bent naar de volgende stap. Wij zijn er voor iedere stap van jouw carrière!

 

Traineeships bij Wyzer

Vacatures bij Wyzer

 

Relevant aanbod

Cursus

Opleiding in de Doorbraakmethode

Aan het einde van deze opleiding ken je de Doorbraakmethode en de achtergronden ervan en heb je die zelf in de praktijk gebracht aan de hand van een eigen casus...

Bekijk cursus
junior HR Adviseur bij Wyzer

Interviews

Junior HR Adviseur Chianne wordt Wyzer bij gemeente Rotterdam

Wist je dat..... Wyzer naast de werkvelden Sociaal Domein, Ruimtelijk Domein en Zorg & Jeugd ook actief is binnen Bedrijfsvoering? Chianne Lok vertelt hier graag meer over! Zij is als...

Bekijk interview

Nieuws & artikelen

Prinsjesdag – wat betekenen de aangekondigde maatregelen?

Op Prinsjesdag wordt de Miljoenennota gepresenteerd. Wat betekenen de voorgenomen maatregelen nu concreet?

Bekijk artikel