Functie: Sociaal

Traineeship WMO

Introductie Vind jij het belangrijk dat mensen zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunnen blijven wonen? En wil jij hier graag aan bijdragen? Het traineeship Wmo is dan de perfecte start!Startdatum traineeship Wmo: 10 augustusAls Wmo Consulent draag jij zorg voor de zelfstandigheid van kwetsbare doelgroep. Jij gaat op huisbezoeken om in kaart te brengen wat Traineeship WMO

Inkomensconsulent

Introductie Inkomensconsulent vacatures. Consulent inkomen, inkomensadviseur, adviseur inkomen, sociaal juridische dienstverlening en meer bij Langhenkel-Talenter.Jij, als inkomensconsulent, bent de redding voor uitkeringsgerechtigden, mensen met financiële vraagstukken en meer. Jouw hulp zorgt ervoor dat de mensen weer op eigen voeten in de maatschappij kunnen staan. Ben jij zo’n inkomensconsulent die het uiterste resultaat uit cases haalt? Ben Inkomensconsulent

Wmo consulent

Introductie Van belang voor de maatschappij, dat ben jij! Als Wmo-consulent draag jij bij aan de hulp die nodig is om onze maatschappij te verbeteren. Je bent de helpende hand voor hulpbehoevende. Jij zorgt ervoor dat mensen zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunnen wonen. En zeg nou zelf. Wie wil dat jou niet? Wij zijn Wmo consulent

Financieel medewerker WMO

Introductie Bezit jij de kwaliteit om een diversiteit aan administratieve taken snel eigen te maken? Dan is dit de vacature voor jou! Langhenkel-Talenter is op zoek naar een Financieel Medewerker Wmo voor een gemeente in de omgeving van Gorinchem voor 32 uur per week.

Baliemedewerker Publiekszaken

Introductie Ben jij klantgericht en help jij graag inwoners? Dan is dit de vacature voor jou! Langhenkel-Talenter is op zoek naar een Baliemedewerker publiekszaken voor een gemeente in de omgeving van Roosendaal voor 32 uur per week.Geïnteresseerd in deze vacature? Solliciteer via de onderstaande knop!

WMO Consulent

Introductie Wil jij een bijdrage leveren aan onze maatschappij? Dan is dit de vacature voor jou! Langhenkel-Talenter is op zoek naar WMO consulenten voor de regio’s Zeeland en Noord-Brabant voor 32 – 36 uur per week.

Inkomensconsulent

Introductie Wil jij van belang zijn voor de maatschappij en ben jij fulltime beschikbaar als Inkomensconsulent? Langhenkel-Talenter is op zoek naar inkomensconsulenten voor de regio’s Zeeland en Noord-Brabant voor 32 – 36 uur per week.

Traineeship WMO Zeeland/ Noord-Brabant

Introductie Wil jij ervoor zorgen dat mensen zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunnen blijven wonen? Net afgestudeerd en op zoek naar je eerste baan? Of misschien is het tijd voor een carrière switch? Ons traineeship biedt jou de perfecte combinatie tussen theorie en praktijk, waarna je helemaal klaar bent om aan de slag te gaan Traineeship WMO Zeeland/ Noord-Brabant

Klantmanager Werk

Introductie Wil jij mensen helpen aan een leuke baan? Dan ben je bij de juiste vacature beland! Langhenkel-Talenter is op zoek naar werkconsulenten voor de regio’s Zeeland en Noord-Brabant voor 32 – 36 uur per week.

Jeugdconsulent

Introductie Ben jij Jeugdconsulent en op zoek naar een leuk project? Dan ben je bij de juiste vacature beland! Langhenkel-Talenter is op zoek naar jeugdconsulenten voor de regio’s Zeeland en Noord-Brabant voor 32 – 36 uur per week.