Vergroot je Impact in de Jeugdhulpverlening!

Heb je net je Hbo-opleiding afgerond en wil je aan de slag in de jeugdhulpverlening? Onze Opleiding tot Jeugdprofessional is de perfecte stap voorwaarts. Deze opleiding combineert je theoretische kennis met de praktische behoeften van gemeenten en jeugdhulpverleningsorganisaties.

Investeer in je toekomst en maak het verschil in de levens van jongeren en gezinnen die jouw expertise hard nodig hebben.

⏱️ 10 dagen

💰 € 3900

Inschrijven

hr business partner

Wat ga je leren?

Dit tweeweekse opleidingsprogramma bestaat uit 9 modules en bereidt je voor op een rol als jeugdconsulent bij een jeugdhulporganisatie of gemeente. Het programma richt zich op het bijwerken van je kennis en het trainen in relevante thema’s binnen dit werkveld.

Je ontwikkelt vaardigheden om effectief de behoeften van jongeren en gezinnen te identificeren en passende zorg te bieden. De opleiding omvat praktijkervaring in gespreksvoering over veiligheid en complexe scheidingsproblematiek, en benadrukt het belang van nauwkeurig rapporteren en zelfinzicht op het gebied van weerbaarheid. Daarnaast krijg je inzicht in relevante wet- en regelgeving.

Na voltooiing ontvang je een certificaat van de Wyzer Academie, met de mogelijkheid om deelcertificaten te verdienen voor geaccrediteerde trainingen van SKJ.

Jeugd

✅ Check of dit de opleiding voor jou is!

  • Ik heb een afgeronde Hbo-opleiding, zoals Social Work of Pedagogiek;
  • Ik ben SKJ geregistreerd of kom hiervoor in aanmerking
  • Ik wil graag  essentiële kennis om effectief te kunnen werken met jongeren en gezinnen
  • Ik ben op zoek naar een opleiding gericht op het uitbreiden van kennis en vaardigheden, bevordering van persoonlijke ontwikkeling, reflectie en het stimuleren van samenwerking
  • Ik wil met mijn (nieuwe) kennis graag gaan werken bij een gemeente of jeugdhulporganisatie in Nederland.

 

Inschrijven

tenderspecialist

Inschrijven

Wil jij je inschrijven voor de opleiding? Klik dan op de onderstaande button en vul je gegevens in! Wil je eerst nog de uitgebreide opleidingspagina bekijken? Klik hier

Inschrijven

Advies of hulp nodig?

Onze opleidingsadviseurs staan iedere werkdag klaar om jou te adviseren en helpen! Heb je vragen over opleidingen, cursussen, trainingen, de Wyzer academie of wil je advies? Neem contact op via e-mail academie@wyzer.nl of bel naar 030 774 01 00