Wyzer als werkgever

  • Heb jij hart voor je vak en voor de samenleving?
  • Weet jij wat er speelt in de samenleving, publieke dienstverlening en binnen jouw vakgebied?
  • Wil jij vandaag beter zijn dan je gisteren was en wil je morgen wijzer worden dan je vandaag bent?

Dan is werken als toekomstmaker bij Wyzer voor jou!

Bij Wyzer werken we aan een sterke publieke dienstverlening in uiteenlopende domeinen. Zowel lokaal als landelijk. Wij doen niet aan poeha. We willen daadwerkelijk iets toevoegen en echt van betekenis zijn voor onze opdrachtgevers. Dat doen we met onze mensen, projecten en kennis. Als werkgever stimuleren wij jouw ontwikkeling en bieden we de ruimte om te groeien. Samen met collega’s die je steunen en uitdagen. Collega’s met wie je met veel plezier werkt aan het Nederland van morgen.

Wil jij werken bij een organisatie die jouw groei stimuleert? Die samen met jou van betekenis wil zijn en van jou een ware toekomstmaker maakt? Dan is werken bij Wyzer iets voor jou!

Werken bij Wyzer

Werk je bij Wyzer dan ben je iedere dag van betekenis voor mens en maatschappij. Je werkt aan maatschappelijk relevante opdrachten voor de lokale of landelijke overheid. Dat doe je op een manier die bij jou past met de steun van collega’s en opdrachtgevers. We zijn er namelijk van overtuigd dat je succes samen maakt en geven je de ruimte om te zijn wie je bent. We waarderen jouw ideeën en authentieke kijk op vraagstukken, zodat je op je best kunt zijn.

Werk je bij Wyzer, dan denk je zelf mee over je volgende stap. Jij bent de regisseur van je loopbaan, op basis van jouw persoonlijke drive, zoals bijvoorbeeld het volgen van opleidingen aan onze eigen Academie. Of je nu binnenkomt als trainee of als doorgewinterde adviseur. Jij ontwikkelt je gericht en snel – tot de professional die je wil zijn. Dus zeg het maar: waar gaan we heen?

Yuri - Ruimte voor ontwikkeling

Yuri - Ruimte voor ontwikkeling

Wat ik me goed kan herinneren van het eerste gesprek met Wyzer was dat er verder wordt gekeken dan wat op je cv staat. Ze gaan vanuit oprechte interesse met je in gesprek over wie je bent, wat je plannen zijn nu en je wensen voor de toekomst. Door de open, informele sfeer voelde ik me snel thuis. Daarnaast vind ik het ideaal dat je in korte tijd veel ervaring op doet bij diverse opdrachtgevers. Ook is er voldoende ruimte voor ontwikkeling op zowel carrière- als persoonlijk gebied.

Erica - Samen leren en werken

Erica - Samen leren en werken

Ik werk met veel plezier voor Wyzer. Dat komt met name door de grote wederzijdse betrokkenheid tussen mijn werkgever en de medewerkers. Het is een teamprestatie: als professionals in het veld proberen we zo goed mogelijk te presteren en de managers en ondersteuning faciliteren ons hier zo goed mogelijk bij. Door deze teamspirit ontstaat medewerkerstevredenheid en stabiliteit. Hierdoor werk je langer met je collega’s samen, leer je elkaar beter kennen en weet wat je aan elkaar hebt.