Alles over werken bij de gemeente

Bij Wyzer werken wij niet meer voor vandaag, maar maken wij morgen! Werken bij de gemeente betekent dat je bijdraagt aan het welzijn en de ontwikkeling van jouw stad of dorp. Of je nu interesse hebt in beleidsontwikkeling, stadsbeheer, sociale diensten, of technische projecten, er is een breed scala aan mogelijkheden binnen de gemeentelijke overheid. Ontdek hoe een carrière bij Wyzer jou kan helpen groeien binnen de gemeente! Bekijk de actuele vacatures die jouw volgende stap kunnen zijn!

Waarom werken bij de gemeente?

Stabiele en betrouwbare werkgever 

Werken bij de gemeente betekent een stabiele werkomgeving met goede arbeidsvoorwaarden. Je kunt rekenen op een betrouwbare werkgever die investeert in jouw toekomst. 

Diversiteit aan functies bij de gemeente

Van beleidsmedewerker tot stedenbouwkundige, van sociale hulpverlener tot IT-specialist: gemeenten hebben een breed scala aan functies die bijdragen aan de maatschappelijke ontwikkeling. 

 

Bekijk alle vacatures bij de gemeente

Maatschappelijke impact

Je gaat werken voor de samenleving. Je draagt direct bij aan de leefbaarheid, veiligheid en ontwikkeling van jouw omgeving. 

Professionele ontwikkeling 

Gemeenten investeren in de groei van hun medewerkers door middel van opleidingen, trainingen en doorgroeimogelijkheden. Je krijgt de kans om jezelf voortdurend te ontwikkelen. 

Salarisschalen werken bij de gemeente  

We hebben de salarisschalen voor als je aan de slag gaat bij de gemeente voor dit jaar op een rij gezet. In welke salarisschaal je valt, hangt veelal af van je functie, ervaring en opleiding. Benieuwd naar de salarisschalen vanaf 1 januari 2024?

Lees het in de blog over salarisschalen

 

Alle vacatures bij de gemeente  

Interesse om te werken bij de gemeente? 

Bekijk onze vacatures en solliciteer vandaag nog! Heb je vragen over een specifieke functie of wil je meer weten over werken bij de gemeente? Neem contact met ons op via 030 774 0100.

Hier vind je een overzicht van alle vacatures om te werken bij de gemeente! 

 

Vacatures bij de gemeente in jouw regio

Veelgestelde vragen over werken bij de gemeente 

Werken bij de gemeente biedt een combinatie van stabiliteit, goede arbeidsvoorwaarden, mogelijkheden om een positieve maatschappelijke bijdrage te leveren, diverse carrièremogelijkheden, en uitgebreide opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden. Voor velen zijn deze voordelen de doorslaggevende factoren bij de keuze om te werken bij de gemeente. Interesse? Bekijk alle vacatures!

Bij Wyzer zijn er diverse functies beschikbaar binnen de gemeente. Hier zijn enkele functies bij de gemeente:

Sociaal domein:

  • Inkomensconsulent: Deze functie houdt zich bezig met het beoordelen en toekennen van inkomensondersteuning aan burgers die financiële hulp nodig hebben.
  • Jeugdzorg professional: Deze professionals werken met kinderen en jongeren die hulp nodig hebben vanwege diverse problemen, variërend van gedragsproblemen tot gezinsproblemen.

Ruimtelijk domein:

  • Juridisch Adviseur: Juridische adviseurs in het ruimtelijk domein bieden ondersteuning en advies over juridische kwesties zoals ruimtelijke ordening, omgevingsrecht, en vergunningverlening.
  • Vergunningverlener: Vergunningverleners beoordelen aanvragen voor omgevingsvergunningen, zoals bouwvergunningen en milieuvergunningen.

Bedrijfsvoering:

  • Financieel Adviseur: Financieel adviseurs bieden ondersteuning op het gebied van financiële planning en budgettering.
  • HR Adviseur: HR adviseurs zijn verantwoordelijk voor het ondersteunen van HR-processen zoals werving en selectie, personeelsontwikkeling, verzuimbeheer en arbeidsvoorwaarden.

Benieuwd naar al onze functies? Bekijk hier alle functies!

 

Je kunt direct solliciteren via onze vacaturepagina. Klik op de vacature waarin je geïnteresseerd bent en volg de sollicitatie-instructies.