Kies het domein waar in jij het meest geïnteresseerd bent:

Boeken & tools

Van boeken tot aan praktijk- en rekentools, Wyzer helpt jou graag! Onze boeken en handige tools helpen jou bij het opdoen van nieuwe kennis of helpen om jouw werkzaamheden te vergemakkelijken. Klik op de knoppen voor meer informatie

wmo consulent

Advies

Meer weten over Wyzer of Sociaal Domein? Bekijk dan onze artikelen!

De week van een trainee adviseur sociaal domein

Advies

Als trainee bij Wyzer neemt Mieke Reijersen een kijkje in de keuken bij verschillende functies, thema's en gemeenten. Daardoor staan er iedere week weer een hoop afwisselende taken in haar agenda.

Bekijk
De week van een trainee adviseur sociaal domein

Blog adviseur Jenny Chung

Advies

Na vier jaar als coördinator Wmo in de gemeente Assen is Jenny Chung bij Wyzer als beleidsadviseur begonnen in de gemeente Aa en Hunze. In vijf delen neemt ze je mee in haar ontdekkingstocht als...

Bekijk
Blog adviseur Jenny Chung

Werken als adviseur bij Wyzer: Daan aan het woord

Advies

Daan werkt als adviseur bij Wyzer aan verschillende opdrachten en projecten voor de (lokale) overheid. Hij vertelt je meer over zijn 'dubbelrol' als adviseur en managing consultant bij Wyzer én wat het werken bij Wyzer...

Bekijk
Werken als adviseur bij Wyzer: Daan aan het woord

Vacatures in het sociale domein

Wil jij jouw kennis en kunde ook binnen Wyzer gebruiken? Bekijk dan onze vacatures en wellicht staat jouw kennis binnenkort ook op deze pagina!

Sociaal Domein

Jeugdhulpverlener

 • Regio Noord-Holland
 • 28 – 36 uur
 • Medior
 • HBO
Toon vacature

Sociaal Domein

Consulent Werk Noord-Holland Zuid-Holland Flevoland

 • Regio Noord-Holland & Zuid-Holland
 • 28 – 36 uur
 • Medior & senior & junior
 • HBO
Toon vacature

Sociaal Domein

Zij-instroom WMO Noord-Holland, Zuid-Holland & Flevoland

 • Regio Noord-Holland & Zuid-Holland & Flevoland
 • 32 – 36 uur
 • Junior
 • HBO
Toon vacature
 • Over Wyzer
 • Mensen
 • Projecten
 • Kennis

Over Wyzer

Bij Wyzer werken we aan sterke publieke dienstverlening van de (lokale) overheid. Dat doen we altijd met positieve energie en kennis van zaken. Vanuit de ambitie om van betekenis te zijn pakken 1.600 gedreven collega’s uiteenlopende vraagstukken in de publieke sector aan. Elke dag zetten we een stap vooruit, zodat we ieder individu én onze samenleving als geheel vooruitbrengen. Zo maken we verschil en bouwen we aan sterke publieke dienstverlening.

Lees meer
Over-Wyzer

Mensen

Onze wortels liggen in de publieke dienstverlening van de (lokale) overheid. Dankzij onze bevlogen medewerkers die intensief betrokken zijn bij maatschappelijke vraagstukken – en door de jarenlange ervaring – begrijpen we wat opdrachtgevers nodig hebben. Vanuit ieders expertise brengen we de best passende medewerkers naar de juiste plek. We delen kennis, geven richting en werken met vertrouwen aan resultaat. Door heel Nederland bouwen onze (young) professionals, ervaren projectmanagers en strategisch adviseurs aan een stevig fundament in het werkveld.

Lees meer
Mensen

Projecten

Bij Wyzer werken we aan langdurige relaties. Met vertrouwde gezichten delen we kennis, ervaring en inzichten. Bij wisselende opdrachtgevers werken we steeds weer aan relevante projecten, nieuwe ideeën en bouwen we aan onze relaties. Dat is onze kracht. Dit doen we via onze medewerkers, in onze adviezen en de projecten voor gemeenten, provincies, ministeries en uitvoeringsorganisaties in het Sociaal Domein, Jeugd & Zorg, Ruimte en Bedrijfsvoering. Het maakt ons hét meest specialistische project- en adviesbureau voor de overheid!

Lees meer
Projectondersteuner

Kennis

Vanuit onze ambitie om van betekenis te zijn willen we iets toevoegen voor onze opdrachtgevers, collega’s en de samenleving. Iedere dag weer dagen medewerkers elkaar en opdrachtgevers uit. Met positieve energie en kennis van zaken zetten we steeds een extra stap vooruit. Dankzij onze kennis en expertise hebben we altijd een passend antwoord, maken we verschil in sterke publieke dienstverlening en worden we samen wijzer!

Lees meer