Meer informatie over onze trainingen of opleidingen 038 467 7200

Contact

Omschrijving

De Wyzer Academie verzorgt regelmatig cursussen en opleidingen op het gebied van schuldhulpverlening. Om oud-cursisten en andere belangstellenden op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen en om de vragen en problemen uit de praktijk te behandelen, verzorgt de Wyzer Academie de Actualiteitencursus schuldhulpverlening.

Programma

De cursus bestaat uit een recapitulatie van de procedures en wetgeving rondom schuldhulpverlening. Vervolgens komen onder meer de volgende onderwerpen aan de orde:

  • perikelen rond de beslagvrije voet;
  • recente jurisprudentie;
  • veranderingen in relevante aanverwante wet- en regelgeving;
  • wijzigingen in (fiscale) voorzieningen;
  • knelpunten en onduidelijkheden in de schuldhulpverlening.

Voorafgaand aan de actualiteitencursus kunnen de deelnemers ook zelf vragen en/of onderwerpen aandragen die ze graag behandeld zouden zien worden.

Onze actualiteitencursussen kunnen ook op structurele basis worden afgenomen, zodat organisaties of afdelingen bijvoorbeeld elk (half) jaar op de hoogte worden gesteld van de laatste ontwikkelingen. De opdrachtgever bepaalt steeds zelf op welk vakgebied een actualiteitencursus plaatsvindt. De actualiteitencursussen kunnen daarnaast ook worden gebruikt om bepaalde kennis op te frissen en/of te verdiepen. Wij verschaffen je graag meer informatie over de mogelijkheden.

Doelgroep

De cursus is bestemd voor iedereen die met de uitvoering van schuldhulpverlening te maken heeft.

Resultaat

Het doel van de actualiteitencursus is om de deelnemers op de hoogte te stellen van de laatste ontwikkelingen in hun vakgebied en om antwoord te geven op hun praktijkproblemen en vragen.

Kosten

Het inschrijfgeld voor de cursus Actualiteitencursus schuldhulpverlening bedraagt € 495,00

Locatie & Data

  • Dinsdag 16 april 2024 , van 10.00 tot 16.30 uur, te BCN Zwolle
  • Maandag 30 september 2024 , van 10.00 tot 16.30 uur, te Wyzer Utrecht
Inschrijven

Cursus ID: 30.007

Opleidingsagenda

  1. Actualiteitencursus schuldhulpverlening Dinsdag 16 april 2024 10.00 - 16.30 uur BCN Zwolle € 495,00 Inschrijven
  2. Actualiteitencursus schuldhulpverlening Maandag 30 september 2024 10.00 - 16.30 uur Wyzer Utrecht € 495,00 Inschrijven