Vanaf nu maken wij morgen

Wyzer zet vooruitgang in beweging, dit doen we al 30 jaar. Daarom vieren wij vandaag met trots ons 30-jarig jubileum én onthullen we onze vernieuwde branding. Want achter elk sterk merk staat een sterk verhaal. En ons verhaal is dat van morgen.

Maak Morgen

De toekomst is waar Wyzer al 30 jaar aan werkt. Maar deze toekomst lijkt vaak nog ver weg. Wij willen die toekomst nu dichterbij brengen. Want gemeenten hebben actuele uitdagingen die nu spelen. En professionals kijken vandaag naar hun volgende carrièrestap. Daarom werken we vanaf vandaag aan morgen. Een nabije toekomst waarin wij streven naar maatschappelijke vooruitgang. Dit maken wij waar met het ontwikkelen van ambitieuze professionals. Voor lokale impact via gemeenten en overheden. Met leren én werken.

Wij noemen onszelf dan ook publieke professionals. Van gedragswetenschappers tot jeugdhulp. Mensen die mensen helpen. Professionals met morele ambitie, op de juiste plek aan de slag. Nieuwsgierig. Leergierig. Daadkrachtig. Die zich inzetten voor een sterke publieke zaak en werken aan de morgen van Nederland.

We maken morgen beter dan vandaag

Jeroen Ekkel, directeur van Wyzer:

“Wat ik zo sterk vind aan Maak Morgen is dat het zo goed aansluit bij onze missie om onze idealen en ambitie voor een sterke publieke zaak waar te maken. Het dwingt ons nog meer dan eerst, om de uitdagingen van nu direct aan te pakken. Ook de nieuwe kleurencombinatie past perfect bij ons verhaal. Het paarse staat voor de passie waarmee we werken en onze morele ambitie, het hart van Wyzer. Gecombineerd met het oranje van de opkomst van de ochtendzon. Want elke nieuwe morgen begint in de ochtend. En elke morgen maken wij ons klaar om impact te maken voor een sterke publieke zaak.”

Wyzer abri

Al 30 jaar voor een sterke publieke zaak

We werken al 30 jaar aan een sterke publieke zaak. Voorheen als Langhenkel-Talenter en nu als Wyzer. Met Cohedron als PowerHouse achter zich, is Wyzer uitgegroeid tot één van de grootste detacheerders én opleiders van professionals in het publieke domein. Met meer dan 1500 publieke professionals die dagelijks uitdagingen aangaan en stappen maken. Altijd met de blik vooruit, en dichtbij onze opdrachtgevers. Met oog voor de burger. Iets wat essentieel is in deze tijd.

Jeroen Ekkel, directeur van Wyzer: “Dat we dit jaar ons 30-jarig jubileum mogen vieren, maakt ons enorm trots. Dan beseffen we ineens hoeveel impact we als organisatie al hebben gemaakt. Dit was niet gelukt zonder onze professionals die zich elke morgen weer klaarmaken om de publieke zaak te ondersteunen. Petje af!”

wyzer 30 jaar logo klein