Traineeship Adviseur Fysieke Leefomgeving

  • Opleidingslocatie: Utrecht
  • Start weer in augustus 2024

Als trainee Adviseur Fysieke Leefomgeving maak jij een mooie eerste stap binnen het Ruimtelijk Domein!

Als Adviseur Fysieke Leefomgeving ga jij zowel de wet- en regelgeving toetsen als communiceren met verschillende instanties, denk hierbij aan; interne en externe collega’s, partners, veiligheidsregio’s, inwoners en de initiatiefnemer. Maar dit is niet alles want je neemt ook aanvragen aan en stelt beschikkingen op. Met jouw kennis en kunde zorg jij ervoor dat bijvoorbeeld de woningbouw niet stilstaat!

Ambieer jij een carrière bij de overheid? Vind jij in contact staan met mensen leuk en krijg je energie van het waarmaken van bouwprojecten en initiatieven? Klik dan op de onderstaande button voor meer informatie én om te solliciteren!

Klik hier voor meer informatie

traineeship ruimte

Traineeship Vastgoed en Grondzaken

  • Opleidingslocatie: Utrecht
  • Start in mei 2024

Maak impact op het Nederland van de toekomst! Leer alles over de ruimtelijke ordering, word medewerker snippergroen of verdiep je in het juridische deel van het gemeentelijk vastgoed. Alle opties staan open en wij ontdekken graag samen met jou welke kant je op wil!

Jouw persoonlijke ontwikkeling staat bij ons voorop. Je krijgt volop de mogelijkheid om aan je vaardigheden te werken en vakinhoudelijke cursussen te volgen bij de Wyzer Academie.

Klik hier voor meer informatie

traineeship vastgoed en grondzaken

Traineeship Duurzaamheid & Energietransitie

  • Opleidingslocatie: Utrecht
  • Start maanden: maart 2024 (zit vol!), september 2024

Wil jij werken aan een groener, duurzamer en energiebewuster Nederland? Bekijk dan het traineeship Duurzaamheid & Energietransitie! Je komt te werken bij een gemeente bij jou in de buurt én combineert het leren bij de Wyzer Academie met het werken op opdracht. Zo kan jij het geleerde direct in praktijk uitvoeren! Meer informatie? Klik op de onderstaande button.

Klik hier voor meer informatie

traineeship duurzaamheid en energietransitie

Vacatures

Naast onze traineeships Ruimtelijk Domein, hebben wij ook altijd een opdracht bij jou in de buurt! Klik op de onderstaande button om onze vacatures te bekijken.

Overige traineeships

Naast onze traineeships Ruimtelijke Domein hebben wij ook traineeships binnen het Sociaal Domein en Bedrijfsvoering! Klik op de onderstaande button om deze te bekijken.

Vacatures Ruimtelijk Domein     Overige traineeships

 

vacatures wyzer