Traineeships Bedrijfsvoering

Ben jij net afgestudeerd, maar nog niet uitgeleerd? Of wil je een carrièreswitch maken? Solliciteer dan nu op onze traineeships Bedrijfsvoering.
Zet je eerste stappen binnen de lokale overheid, ontwikkel jezelf tot een ware communicatie of HR professional en maak impact bij gemeenten door heel Nederland!

Alle traineeships bedrijfsvoering

Traineeship HR adviseur

🏫 Opleidingslocatie: Utrecht

📅 Start in september 2024

💰 Startsalaris €2666,-

Sta jij aan de start van je carrière of wil jij een nieuwe uitdaging aangaan? Dan is het traineeship HR een aanrader! Tijdens het traineeship ontwikkel jij jezelf tot een professional op het gebied van HR.

Heb je interesse? Klik dan op de onderstaande button voor meer informatie!

Klik hier voor meer informatie

Traineeship Communicatieadviseur

🏫 Opleidingslocatie: Utrecht

📅 Start in september 2024

💰 Startsalaris €2666,-

Binnenkort start het Traineeship Communicatie. Maar wat maakt het de perfecte start? Door de theorie met de praktijk te combineren, kun je je opgedane kennis direct inzetten in uiteenlopende en impactvolle projecten.

Meer weten?

Klik hier voor meer informatie

open sollicitatie

Vacatures

Al (enige) ervaring en op zoek naar een medior of senior rol? Klik op de onderstaande button om onze vacatures te bekijken.

Overige traineeships

Naast onze traineeships Bedrijfsvoering hebben wij ook traineeships binnen het Sociaal Domein en Ruimte! Klik op de onderstaande button om deze te bekijken.

Vacatures Bedrijfsvoering     Overige traineeships