Wat voor opdracht doe je op dit moment bij Wyzer?

Ik werk bij de gemeente Purmerend als Wmo consulent. Ik ben bij deze opdracht begonnen in maart 2020.

Een toekomstmaker, wie is dat nou eigenlijk volgens jou? Wat moet een toekomstmaker in huis hebben?

Een toekomstmaker is iemand die flexibel omgaat met de veranderingen in de maatschappij. Iemand die altijd het positieve haalt uit elke situatie en het in je voordeel weet te gebruiken. Het is belangrijk om eigen doelen in je achterhoofd te houden en stappen hiertoe te zetten wanneer de mogelijkheden zich aanbieden.

Waarom ben jij een toekomstmaker?

Mijn doel was om consulente te worden bij gemeente Purmerend. Ik ben begonnen als Frontoffice medewerker, waarna ik naar de Backoffice ben gegaan. Ik ben altijd flexibel inzetbaar geweest. Ik heb de gemeente, de collega’s en het systeem goed leren kennen en ik heb mij altijd voor 100% ingezet. Hierdoor heb ik mij onmisbaar weten te maken, waardoor mijn contract elke keer werd verlengd. Momenteel werk ik al een tijdje als consulent en heb ik het erg naar mijn zin!

Wat is je Wyzer wauw moment?

In coronatijd vond ik de attenties van Wyzer heel erg leuk! Deze hebben mij echt een hart onder de riem gestoken. Hierdoor voelde ik mij er niet alleen voor staan, in deze gekke tijd.

Wat zijn jouw toekomstdromen op carrière gebied?

Voorlopig heb ik het heel erg naar mijn zin bij mijn huidige opdracht. Ik zou mij hier graag willen blijven ontwikkelen als consulent en gaandeweg kijken wat ik nog meer voor de gemeente kan betekenen.

Wat kunnen toekomstmakers in spé verwachten als ze ‘ja’ zeggen tegen het werken bij Wyzer?

Als jij je 100% inzet kan je dit ook terug verwachten. Wyzer heeft mij goed begeleid naar het werkveld. Ook tijdens de opdracht krijg ik regelmatig een berichtje hoe het met mij gaat. Mijn leidinggevende bij Wyzer is heel betrokken. Je krijgt de kans om je te ontwikkelen op je opdracht maar ook via de (online) Academie van Wyzer. Al met al een mooie organisatie om ‘ja’ tegen te zeggen.

Relevant aanbod

Cursus

Verdiepingscursus mentorschap

Na de opleiding kun je de WZD en WVGGZ toepassen als mentor. Je kan een klacht indienen bij de klachtencommissie. Je weet jouw rol bij de WGBO.

Bekijk cursus

Nieuws & artikelen

Hoe laat je de stem van het kind meer horen?

De jeugdhulpverlening draait uiteraard om het kind. Maar wordt dat kind zelf eigenlijk wel goed gehoord? In deze blog beschrijft Wyzer-docent Taco Jansen drie manieren om dat beter te doen.

Bekijk artikel

Advies

De week van een trainee adviseur sociaal domein

Als trainee bij Wyzer neemt Mieke Reijersen een kijkje in de keuken bij verschillende functies, thema's en gemeenten. Daardoor staan er iedere week weer een hoop afwisselende taken in haar...

Bekijk

Hoi, ik ben Alma. Kan ik je ergens mee helpen?