Wat voor opdracht doe je op dit moment bij Wyzer?

Ik werk bij de gemeente Purmerend als Wmo consulent. Ik ben bij deze opdracht begonnen in maart 2020.

Een toekomstmaker, wie is dat nou eigenlijk volgens jou? Wat moet een toekomstmaker in huis hebben?

Een toekomstmaker is iemand die flexibel omgaat met de veranderingen in de maatschappij. Iemand die altijd het positieve haalt uit elke situatie en het in je voordeel weet te gebruiken. Het is belangrijk om eigen doelen in je achterhoofd te houden en stappen hiertoe te zetten wanneer de mogelijkheden zich aanbieden.

Waarom ben jij een toekomstmaker?

Mijn doel was om consulente te worden bij gemeente Purmerend. Ik ben begonnen als Frontoffice medewerker, waarna ik naar de Backoffice ben gegaan. Ik ben altijd flexibel inzetbaar geweest. Ik heb de gemeente, de collega’s en het systeem goed leren kennen en ik heb mij altijd voor 100% ingezet. Hierdoor heb ik mij onmisbaar weten te maken, waardoor mijn contract elke keer werd verlengd. Momenteel werk ik al een tijdje als consulent en heb ik het erg naar mijn zin!

Wat is je Wyzer wauw moment?

In coronatijd vond ik de attenties van Wyzer heel erg leuk! Deze hebben mij echt een hart onder de riem gestoken. Hierdoor voelde ik mij er niet alleen voor staan, in deze gekke tijd.

Wat zijn jouw toekomstdromen op carrière gebied?

Voorlopig heb ik het heel erg naar mijn zin bij mijn huidige opdracht. Ik zou mij hier graag willen blijven ontwikkelen als consulent en gaandeweg kijken wat ik nog meer voor de gemeente kan betekenen.

Wat kunnen toekomstmakers in spé verwachten als ze ‘ja’ zeggen tegen het werken bij Wyzer?

Als jij je 100% inzet kan je dit ook terug verwachten. Wyzer heeft mij goed begeleid naar het werkveld. Ook tijdens de opdracht krijg ik regelmatig een berichtje hoe het met mij gaat. Mijn leidinggevende bij Wyzer is heel betrokken. Je krijgt de kans om je te ontwikkelen op je opdracht maar ook via de (online) Academie van Wyzer. Al met al een mooie organisatie om ‘ja’ tegen te zeggen.

Relevant aanbod

Cursus

Training gespreksvoering financiële dienstverlening

Na het volgen van deze training ben je bekend met meerdere gespreksvaardigheden en kun je deze op een juiste manier toepassen. Daarnaast heb je gewerkt aan je persoonlijke leerdoelen.

Bekijk cursus

Nieuws & artikelen

Sport en de Brede SPUK

Van 15 tot en met 24 september is de twintigste editie van de Nationale Sportweek. Dat sporten belangrijk is weten we al jaren. De Brede SPUK biedt gemeenten meer mogelijkheden...

Bekijk artikel

Interviews

Hoe Xander de WAMS implementeert bij de gemeente Nissewaard

De WAMS, ben jij er al mee bezig binnen jouw gemeente? Wanneer de Wet Aanpak Meervoudige problematiek Sociaal Domein ingaat is onzeker. De Tweede Kamer verklaarde dit onderwerp als controversieel....

Bekijk interview