Standplaats: Zeeland / Noord-Brabant

WMO Consulent

Introductie Wil jij een bijdrage leveren aan onze maatschappij? Dan is dit de vacature voor jou! Langhenkel-Talenter is op zoek naar WMO consulenten voor de regio’s Zeeland en Noord-Brabant voor 32 – 36 uur per week.

Inkomensconsulent

Introductie Wil jij van belang zijn voor de maatschappij en ben jij fulltime beschikbaar als Inkomensconsulent? Langhenkel-Talenter is op zoek naar inkomensconsulenten voor de regio’s Zeeland en Noord-Brabant voor 32 – 36 uur per week.

Klantmanager Werk

Introductie Wil jij mensen helpen aan een leuke baan? Dan ben je bij de juiste vacature beland! Langhenkel-Talenter is op zoek naar werkconsulenten voor de regio’s Zeeland en Noord-Brabant voor 32 – 36 uur per week.

Traineeship WMO Zeeland/ Noord-Brabant

Introductie Wil jij ervoor zorgen dat mensen zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunnen blijven wonen? Net afgestudeerd en op zoek naar je eerste baan? Of misschien is het tijd voor een carrière switch? Ons traineeship biedt jou de perfecte combinatie tussen theorie en praktijk, waarna je helemaal klaar bent om aan de slag te gaan Traineeship WMO Zeeland/ Noord-Brabant

Jeugdconsulent

Introductie Ben jij Jeugdconsulent en op zoek naar een leuk project? Dan ben je bij de juiste vacature beland! Langhenkel-Talenter is op zoek naar jeugdconsulenten voor de regio’s Zeeland en Noord-Brabant voor 32 – 36 uur per week.