Wij komen solliciteren bij jou!

Wil jij weten hoe het is om recruiter of accountmanager te zijn bij Wyzer? Dan komen wij graag bij jou solliciteren! Het leukste van allemaal? Jij bepaalt waar, wat en wanneer. Heb jij zin om jouw toekomstige collega’s te ontmoeten tijdens een potje padel, een borrel of een andere activiteit waarvan jij denkt, zo leren wij elkaar goed kennen? De keuze is aan jou!

Tijdens het gesprek vertellen wij jou graag alles en mag je ook alles vragen, is het een game, set en match? Dan kunnen wij niet wachten tot je ons uitnodigt voor het tweede gesprek 😊!

 Tip, laat je toekomstige collega wel een aantal punten scoren, dat levert jou weer punten op 😉

Werk bij het leukste bedrijf van én voor Nederland!

Heb jij ervaring en/of interesse in: recruitment of accountmanagement én wil je werken bij het leukste bedrijf van én voor Nederland? Check de video hiernaast voor een impressie van je collega’s! Denk je, daar wil ik wel mee samenwerken? Vul dan het formulier onderaan de pagina in, laat weten wat je wil doen en met wie jij het gesprek aan wil gaan! 

Wij willen van alles over jou weten en als je vragen hebt, leggen we natuurlijk met liefde alles uit over Wyzer, de domeinen en de doorgroeimogelijkheden naar bijvoorbeeld Talent Manager, accountmanager of teammanager. Daarnaast is Wyzer onderdeel van House of HR en Cohedron, wat dat nou zo leuk maakt? Dat zie je in de onderstaande video 😉.

 
 

Dit festival was vorig jaar! Ben jij er de volgende keer bij?

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om te kijken waar jouw wensen en ambities liggen.

Word onderdeel van de Wyzer familie en ga aan de slag als recruiter of accountmanager binnen één van onze domeinen!

Testtekst