Startperiode (theorie)

We willen natuurlijk dat je goed start! De startperiode is een traject van 2 weken. Tijdens deze week duik je samen met de andere trainees de boeken in en leer je alle theorie die nodig is om in de praktijk te starten.

Wat je leert

Je krijgt les van docenten uit het werkveld over bijvoorbeeld APV, Alcoholwet, Wet op de Kansspelen. Ook andere bijzondere wetten en verordeningen die door de gemeente worden vergund komen aan bod. Denk hierbij aan evenementenvergunningen, terrassen vergunningen, reclame vergunningen  en vergunningen i.v.m. winkeltijden.

Ook ga je aan de slag met opdrachten en praktijkcasussen om je kennis te verdiepen. Samen met je medetrainees doe je zo in korte tijd een heleboel nieuwe kennis en vaardigheden op én kom jij erachter hoe jij jouw talenten het beste inzet.

Aan de slag in de praktijk

Na één week theorie, volgt een praktijkperiode bij één van onze opdrachtgevers. Bijvoorbeeld bij een gemeente, provincie, omgevingsdienst, veiligheidsregio of waterschap. Tijd om al je actuele kennis en vaardigheden in de praktijk brengen! Ook na deze periode blijf jij je ontwikkelen.

Elke maand organiseren wij een thematische terugkomdag, waar jij nog meer kennis over het werkveld opdoet en je al je vragen kunt stellen. Hierdoor heb je een mooie basis om snel door te groeien naar Senior Vergunningverlener APV/Bijzonder wetten, Beleidsadviseur APV/Bijzondere  wetten, BIBOB adviseur, Beleidsadviseur Openbare Orde en Veiligheid en Adviseur Ondermijning.

 

Solliciteer nu