Meer informatie over onze trainingen of opleidingen 038 467 7200

Contact

Omschrijving

De betekenis van migratie is letterlijk dat iemand van de ene plek naar een andere plek verhuist. Omdat alle overheidsinstanties en veel derden gebruik maken van het adres in de Basisregistratie Personen (BRP) is het belangrijk dat dit goed geregistreerd staat. Alles wat hiermee te maken heeft komt aan bod in deze module. Wat voor soort verhuizingen bestaan er? Met welke wet- en regelgeving moet je rekening houden? Wat is een aangifte? En welke brondocumenten mag of moet je allemaal vragen bij het verwerken van een inschrijving? Dat leer je in deze module.

Programma

Tijdens de module Migratie komen verschillende onderwerpen aan bod, onder andere:
-Belangrijke wet- en regelgeving
-Voorwaarden voor inschrijving
-Controle van aangiften
-Verschijnings- en identificatieplicht
-Verplichtingen van de gemeente
-Procedures uit de HUP

Doelgroep

Deze opleiding is bedoeld voor de medewerker Burgerzaken die zich bezighoudt met migratie in de breedste zin van het woord. Van een eerste inschrijving tot het aanvragen van een briefadres alles komt aan bod. De opleiding is dan ook geschikt voor elke medewerker burgerzaken. Zowel aan de voorkant van de dienstverlening als in de backoffice.

Resultaat

Na afloop van deze opleiding weet jij precies wat er allemaal nodig is voor de goede verwerking van een adresaangifte. Je weet welke wet- en regelgeving van toepassing is, waar je op moet letten, en hoe je de migratie correct verwerkt in de BRP.

Kosten

Het inschrijfgeld voor de cursus Module Migratie bedraagt € 850,00

Locatie & Data

  • Vrijdag 16 juni 2023 , van 09.30 tot 16.30 uur, te Wyzer Utrecht
Inschrijven

Opleidingsagenda

  1. Module Migratie Vrijdag 16 juni 2023 09.30 - 16.30 uur Wyzer Utrecht € 850,00 Inschrijven

Hoi, ik ben Alma. Kan ik je ergens mee helpen?