Stippel het pad uit met je talent manager

Samen met je talentmanager kijk je naar opdrachten die goed aansluiten bij je expertise en de vervolgstap die jij wil nemen in je loopbaan. Wij zorgen voor goede afspraken met een gemeente zodat jij écht onderdeel van een team wordt en waarin je vooraf duidelijkheid hebt over de impact die jij gaat leveren.

Middels onze eigen Academie heb je de mogelijkheid om opleidingen, trainingen en cursussen te volgen om te ontwikkelen en te groeien in een professionele omgeving. Ieder jaar ontvang je een opleidingsbudget om dit mogelijk te maken.

Daarnaast organiseren wij verschillende kennissessies, actualiteitencolleges en andere toffe events over actuele thema’s binnen jouw vakgebied. Zo kunnen jij en andere Wyzer collega’s je blijven ontwikkelen én met elkaar kennis delen!

Wat jij verdient

Werken bij Wyzer geeft je zekerheid. Wij snappen dat een nieuwe baan veel met zich meebrengt, daarom start je bij Wyzer direct met een vast contract. Zo kan jij je focussen op wat er écht toe doet: een bijdrage leveren aan het Nederland van morgen! Daarnaast ontvang je:

  • Een salaris, passend bij jouw werkervaring, capaciteiten en kwaliteiten (tussen de 4.000 – 6.000 euro bruto obv 36 uur);
  • De mogelijkheid om bij diverse gemeenten jouw kennis en kunde te vergroten en impact te maken. Zo kan jij ontdekken waar jij je (naast Wyzer natuurlijk 😉) écht thuis voelt;
  • Een leaseauto of een reiskostenvergoeding;
  • Uitnodigingen voor kennissessies en actualiteitencolleges over actuele thema’s binnen jouw vakgebied.

En naast de serieuze zaken is er ook meer dan voldoende ruimte voor plezier, want ook wij houden van een feestje!